Vem är gravören?

Blasting

ETT KOLORERAT TRYCK som jag hittade på ett ställe där det inte borde vara: På en loppis. Efter vad jag kan bedöma av de distinkta men mjuka linjerna i bilden, är det en etsning. Storlek: 95 x 65. Färgen tror jag är tillförd för hand efter tryckning. Trycket är klart och tydligt signerat och daterat, titel och nummer i upplagan finns med. Jag brukar lyckas i mina Internetsökningar, men här kammar jag noll! ”Blasting” ger många träffar på sandblästring, glasdito mm, så många att jag ger upp att bläddra vidare. Manaoag är en ort i provinsen Pangasinan i Filipinerna. Det inhämtar jag från Wikipedia, men jag vill ju gärna ha fram artisten också! Kvinna, man, inhemsk eller turist?

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.