Färdigbadat, dags att bada!

badnymf04SOMMAREN GICK och nu är det dags att stiga upp ur baljan. Dags att tvätta av sig alger, löv, döda insekter, skräp och lort! Sen ska det bli översyn! Det ska bli intressant att se hur materialen har klarat sig. Stor renovering eller bara sanering?

badnymfYttermaterialet är en slags ”epoxideg” med ett färglager av akryltyp. Jag var lite osäker, för det var ju ingen båtfärg precis. Så här långt ser det ut att ha hållit bra. Även ”sänket” i ryggen (ursäkta vyn!) tycks ha stått emot vätan. Fast jag skulle ju kunna passa på att snygga till det lite i vinter, även om det inte ska synas. Ifall jag nu hinner.

badnymf2

Med lite god vilja skulle jag kunna arrangera ett cirkulerande vatten nästa säsong, kanske ett system, inkorporerat med den intilliggande guldfiskdammen? Men å andra sidan ska jag väl inte förhäva mig heller.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.