Vid provbänken

sil825_04NYTT I SORTIMENTET? Just nu testar jag nya kvaliteter av silikon, som snart kanske ska utöka arsenalen på Kinn.com. Det handlar förstås inte om några vetenskapliga experiment, utan mer om brukarens iakttagelser, lärdomar och synpunkter. Så, jag tar ett par objekt som legat i träda och gör mina tester. Kanske kommer det gamla strandade projektet igång igen, rent av? Huvud och halsparti: formen till huvudet fick ett hål så den får jag reparera innan jag kan provgjuta. Men halsen blev bra, tror jag.

sil825_05Planerna för det här hugskottet är så vaga att de ändrar sig hela tiden. Det finns så många vägar att pröva att jag har svårt att bestämma mig för en. Men det känns ändå nyttigt att testa materialen. det är så man lär känna dem.

sil825_06Jag provade också att gjuta silikon i silikonform. Det går med produkter ur samma ”familj” och i talkad form. Prickar och fläckar på det här försöket, beror på slarvig pigmentering. Det halva huvudet beror på materialbrist! Men det här var ju bara för att testa.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.