Nytänkande

ChUD151014aMAN ÄNDRAR SIG ibland. Kommer på nya och kanske bättre lösningar och ändrar kursen. Jag var inte helt nöjd med hur det här projektet framskred, så nu provar jag en annan väg. Jag hoppas att den till och med är lite genare. Jag vill att det ska börja hända något nu!

ChUD151014c

Kan det funka med en ledad trästomme, klädd med ett material som jag känner till och gillar? Ja, det är väl bara att prova fullt ut. Bandsågen är en välsignelse, liksom den häftigare maskinen, med vilken jag någon gång tidigare sågat lister, som nu blir helt lagom. Tror jag. Jag har förresten hunnit med att laga en låsskruv till ett anhåll också.

ChUD151014b

Nu blir det en ny omgång gjutformar till huvudena också, för att göra på ett annat sätt, i ett annat material. Formmaterialet denna gång är ett pastöst, snabbhärdande silikon från Kinn.com. Det är så snabbt att man får skynda sig att bre på. Härdningen märks efter bara några få minuter.

ChUD151015

ChUD151015b

Vad beträffar händer och fötter, hade jag tänkt ut en ny bra lösning. Tyvärr har jag glömt bort hur den var. Kanske kommer idén tillbaka, eller så satsar jag på nytänkande.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.