Negativ

ChUD151117bDET GÅR INTE fort nu för tiden. Men steg för steg tror jag ändå att vi rör oss framåt. Här är ett negativ, fast det ser nästan rättvänt ut. En lite underlig effekt. I den här formen tummar jag upp en plastisk epoxipasta. Samma sort som till Badnymfen från i somras. Likadant med bakstycket. sedan monterar jag ihop halvorna. På så vis räknar jag med att få ett lätt skal till det jag ska göra.

ChUD151117c

Så här. Man jobbar med latexhandskar och gärna med en skål vatten bredvid. Väter man fingrarna går det lätt att stryka ut och jämna ytan. Nu får det här hela natten på sig att härda. Egentligen behövs bara 3-4 timmar, men nu tänkte jag ändå rekommenderar mig.

Redaktören

Redaktören

ChUD151118

 

Och så ett litet P.S:
Så här blev det. Nu ser jag hur mycket det är att  slipa, putsa och retuschera. Kanske är det dags att börja tröttna nu? Nja, ett litet tag till ska jag nog fortsätta, trots att detta är den lätta delen. Snart kommer jag till den svåra.

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.