Pysselkväll

test02

Spåren av en idé.

DET GÅR SAKTA just nu. Det är svårt att säga om vi överhuvudtaget rör oss framåt, jag och min idé. Jag har också väntat på material och det kom idag. Så i morgon får vi väl marchera på ett slag igen. Frågan är väl bara: åt vilket håll? Valmöjligheterna bland material och metoder har blivit för många och det är kanske inte alltid helt av godo.

test01

En liten test bara.

 

Det går väl att gissa vad det här rör sig om, vad det är jag försöker mig på. Det här är inget jag har så mycket erfarenhet av, men det hade jag inte tänkt bry mig om. Ibland lyckas man som nybörjare också.

test03

På väg till formverkstan.

Det blir några olika moment i det hela och det ger mig ett bry att hålla i minnet vad jag tänkt. Anteckna, jovisst. Det är vad jag brukar råda andra, men ibland har jag svårt att själv leva efter denna goda regel.
I morgon börjar arbetet med ”mellanformar” till armar och ben. Jag har en idé om att gjuta gipsämnen av delarna, som jag sen kan putsa fram den bättre finishen i. Hur väl det fungerar kommer att visa sig.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.