Latex

ChUD151006LAGER NUMMER TRE torkar med fläktarnas hjälp. Eller var det här det fjärde? Ett par strykningar till behövs i vilket fall som helst.  Latexformar är väldigt lätta att göra: stryk på och låt torka – och upprepa några gånger. En regel är väl att inte ha för spretiga original. Torra och talkade ska ju formarna gå att dra eller rulla av. De här fingrarna är också lite tveksamma fall. Antagligen kommer delar av dem att stanna i formarna. Men sedan, gjutna i tåligare material än modellera, tror jag det ska gå. Hoppas i alla fall. Det är inte så många material som latex fäster på, förutom sig själv (därför talkar man formen). Det är heller inte många material som fastnar i latex. Släppmedel behöver man sällan tänka på.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.