Som en sufflé

ChUD151008AVFORMAT. Två tummar bröts av, men det var ju väntat med viss förlust här. Nu ska jag gjuta någonting i formarna, men vad det blir har jag inte bestämt riktigt ännu. Det blir nog lite olika produkter, så länge de håller.
Ett annat försök gick däremot åt skogen. Bålen hade jag tänkt fylla med mjukt polyuretanskum. Det artade sig bra i början och en trind kropp fylldes ut fint. Men sen, som en dålig sufflé, sjönk allt ihop igen.

ChUD151008bOrsaken var den samma som jag tror också havererar suffléer; rumstemperaturen. Det var helt enkelt var för kallt i verkstan! Nu ger jag mig själv bakläxa. Men om jag ska sy en ny ”påse” eller om jag ska göra på annat sätt – det återstår att ta beslut om.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.