Black & White

laadaREDAN KLART? Nu fick jag plötsligt en marginal på några dagar. Kan det verkligen stämma? Kanske behöver jag komplettera? I alla fall håller jag vad jag lovat.
….Utställningens tema är Svart och Vitt och dessa är väl egentligen mina favoritfärger. Svart blyerts på vitt papper, det var så det hela började en gång i tiden. Fast svart är ju ingen färg, sägs det och inte vit heller, mer än hos färghandlaren. Mitt bidrag blir kanske inte så sensationellt, om man känner mig. Men det är det inte så många som gör. Hur som helst blir hela utställningen mycket sevärd!

affish2

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *