En vinter vid pulpeten?

 

ggg01-72BLYERTSPENNAN, jag och en gammal idé som legat i ide. Vad kan det bli av det? Om jag kan mjuka upp mig och öka hastigheten något, kanske en bildlitterär sak igen? Mediet känns ju bra och uppslaget kan bli hur bra som helst. I alla fall hur annorlunda som helst.
Men jag har ju en viss fallenhet för att ge upp mina projekt, eller ”parkera” dem tills vidare. Just det här uppslaget är flera år gammalt men det har varit framme och tummats på, av och till. Så det bör väl finnas en kärna med visst utvecklingsvärde? Det hela handlar alltså om tre… Nej, jag ska absolut bryta min vana att gå händelserna i förväg. Även om det frestar att antyda något om mina strålande uppslag (var får jag förresten allt ifrån?) så ska jag denna gång vara förtegen såsom musslan. Nu blir det mörkläggning. Jag ska koncentrera mig på att komma igång så där så att själva arbetsstunderna blir beroendeskapande dopaminfixar. Så att belöningssubstanserna porlar friskt i mina kärl och håller mig vid pulpeten. Å, det vore väl ett skönt tillstånd att genomleva vintermörkret i!

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *