Undantag

SÅ DÄR JA! Nu är det klart för korrektur och granskning. Det är alltså sånt här som jag också sysslar med ibland. Att använda vilodagen för arbete är kanske inte helt rätt, men jag tycker sånt här är både roligt och intressant, så det är väl inte så farligt. Och det är ju väldigt trevligt att mina gamla uppdragsgivare kommer ihåg mig ännu.
Jag säger givetvis inte heller nej till en extra hacka, även om extrainkomster brukar stöka till taxeringen och ge högre skatt än vad som preliminärt dragits. Och sedan får jag ett sådär lagom muntert besked från Skatteverket. Det är väl förresten dags för årets kalldusch nu snart? Förra året var dock ett undantag. Då tog det faktiskt lång tid innan jag fattade vad det stod i skattepappret och ännu längre tills jag vågade tro på det. Men rent statistiskt sett var det tyvärr ett undantag.

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Undantag

  1. Redaktören skriver:

    Tack Ingrid! Jo visst är det så: det ekonomiska är jag sämre på. Har alltid varit. Det kan möjligen ha sin orsak i bristande intresse? Penningen har varit ett alltför abstrakt begrepp för att locka mig till samlandet och vårdandet. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Inte undra på att du får uppdrag när du är så skicklig! Du är tydligen bättre på att teckna än att dra av så du inte får så hög kvarskatt. För visst har du väl en firma som jag? Kent är bra på att deklarera, de senaste åren har jag fått tillbaka på skatten. Håller tummarna för att du också får tillbaka i år.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *