Blandat godis

FEMTIONIO UTSTÄLLDA VERK av runt 35 konstnärer. Det ger besökaren en varierad konstpromenad på Galleri Hörle slotts medlemsutställning. Det innebär alltså att det är föreningsmedlemmarna själva som står för den estetiska karamellpåsen. Och den är förstås blandad, såväl beträffande media och format som motivval och uttryck. Det finns givetvis också en varierad grad av ”etablering” i konstsfären, men jag tycker mig samtidigt finna den gemensamma lusten, kanske behovet, att kommunicera via färg och form. Att skapa är faktiskt nödvändigt!

Utställningen pågår 14 – 22 januari.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *