Vatten

JAG VÅGAR VÄL publicera en bild som kanske ändå ska utgå, bara för att visa att här faktiskt inte råder total stiltje vid arbetsbordet. Vatten intar en betydande del av den här idén. Sten också. Nu har jag bara några enstaka bilder kvar som det ser ut just nu. Lite knepigare att göra. Kanske är det därför jag sparat dem till nu?

Redaktören

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vatten

 1. Redaktören skriver:

  Välkommen Tove! Det är roligt med en ny besökare, som hör av sig dessutom. Har jag lyckats ge någon en gnutta inspiration – ja, då blir det genast lite mer mening med bloggandet. :)
  Hälsningar från Ronny

 2. Tove Olberg skriver:

  Från Musikanta fann jag hit. Ett gott fynd, jag har varit inom en hel del här på din sida och det trivdes jag med, det blev en slags fyllning på skriva-rita-tänka utövandet. Så jag kommer tillbaka. Inspirerad är ordet :-)
  Trevlig helg tillönskas Redaktören!

 3. Redaktören skriver:

  Egentligen bara en liten grej på några sidor, men jag hoppas den ska bli bra. På ett eller annat sätt ska du få se när jag är färdig. :)

 4. Musikanta skriver:

  Spännande!
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *