Tänjbar tidsplan

Två sidor till behövs.

NU BORDE JAG öka tempot och göra de bilder som fattas till den här grejen, men nu har det gått lite trögare några dagar. Det är (fortfarande bara) några rutor som fattas. Jag har ju tid att tänka under ritandet och nu tror jag att jag har hittat lösningen på ett problem. Ett uppslag till, plus slutbilden och några vinjetter så är jag klar med min korta bildnovell. Färdig att ta itu med texten! Klarar jag allt detta under helgen månne? Jodå, enligt min tänjbara tidsplan.

Redaktören

 

 

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tänjbar tidsplan

  1. Redaktören skriver:

    Ja, nu är det inte så mycket kvar att göra. Sen får jag se om det blir bra nog att visa. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Väntar med spänning på resultatet!
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *