Otrevligt

I HELGEN TÄNKTE JAG att jag skulle börja realisera en idé ur skissblocket, delvis inspirerad av den just påbörjade säsongen, med allehanda nyvaknad blodtörst i naturen. Uppslaget tyckte jag hade en ganska bra bärighet och tekniken skulle ligga åt det mer lättvindiga hållet. Men jag vet inte längre om jag har lust. Det skulle inte bli någon snäll och trevlig berättelse. Den saken är klar.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Otrevligt

  1. Redaktören skriver:

    Allting är relativt. ;) En reseskildring ska väl inte vara så farlig?

  2. Musikanta skriver:

    Nej, det verkar bli något ännu värre än Frankenstein…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *