Ur underjorden

MARKEN ÄR EN ganska djup utfyllnad av schaktmassor, stenbumlingar och grus med ett jordlager ovanpå. Det är klart att det skapar perfekta hålor för övervintring. Solen och värmen är omöjlig att motstå efter alla kalla månader. Uppkrupen till hälften ur ett hål för att värma sin kalla kropp låg den här. Den höll emot med bakkroppen och jag ville inte bruka våld. Den fick backa ner i underjorden igen. Stackaren behöver solvärmen så väl  – och så kommer jag och stör. Men nu har vi väl den efterlängtade vårvärmen här i alla fall? Det blir många fler tillfällen att sola, hoppas jag.

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ur underjorden

  1. Redaktören skriver:

    Ja de andra visar jag större respekt. ;)

  2. Musikanta skriver:

    En snok väl?
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *