En slags fridag

LITE OMVÄXLING på arbetsuppgifterna känns nästan som ledighet. Och så har ju solen glatt såväl hög som låg idag. Efter att äntligen ha skickat iväg ett jobb som blev uppskjutet fick leran sin stund igen. Objektet stod ju där på arbetsbordet. Material och verktyg ska aldrig städas undan. De ska vara åtkomliga för varje infall, varje lust som kan pocka på.

 

Det här ska inte bli något skulpturalt. Det är bara ett sånt där infall, den där idén jag hade. Som möjligen blir något helt annat och i så fall i två dimensioner istället för tre. Just nu handlar det bara om avkoppling, om att varva ner lite grann efter ”fridagen”.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En slags fridag

  1. Musikanta skriver:

    Håller med dig om att allt ska stå framme så att man kan ”skapa” när man har lust.
    Ingrid som bara plockar bort ”ateljén” när barnbarnen kommer på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *