Lagom för hängmattan

EN LITEN BOK. Men med författaren, Anna Gavaldas effektivt skickliga berättarteknik tar boken dig med på en helgutflykt utan att du hinner bestämma om du vill eller ej. En sammankomst med familjeleden, som en perifer släktings bröllop till exempel, hur kul är det egentligen? När redan den första mostern hälsar dig med sina  förväntat beska älskvärdheter om din klädsel, innan ni ens hunnit fram till kyrkan… Ja, kanske blir det så att du drar dig lite åt sidan, kanske rent av släntrar bort till byn istället. Där sitter redan dina syskon vid ett cafébord. Det är så sällan ni träffas numera.
”En dag till skänks” är inget litterärt mästerverk, men en skön helgläsning med en god portion humor och elegans men också med en närvaro som mycket övertygande undviker ytlighetens skvalpvatten. Det här är en så kallad ”god bok”. Formatet gör den perfekt till hängmatteläsning. Rekommenderas!
Tips: När författaren satt punkt – vänd ändå på nästa tomma blad!

Redaktören

Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *