Lindrig nationaldag

DEN HÄR DAGEN kände jag ingen inspiration för matlagning. De fick ta vad kallskänken erbjöd: Löksillsallad med lax på tunnbröd. Punkt. Och sen är det här ingen matblogg!

Istället har jag kopplat av med att åka och handla, klippa gräset och med att ta en kompletteringslur, eftersom jag hissade flaggan vid femtiden.  Sedan en stund vid leran mot kvällen. Figuren gav inget, så jag har arbetat om den. Nu är jag visserligen tillbaka vid det nakna, men jag ska fixa det på något vis (som följd av mina nyvunna insikter om den sneda genustraditionen. Nu tar det ju å andra sidan längre tid för gamla hundar att lära om).
I morgon blir det allvar igen! Eller kanske i övermorgon.

Redaktören

 

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lindrig nationaldag

 1. Redaktören skriver:

  Lite som Kraka tänkte jag mig, varken klädd eller oklädd, fast på ett annat sätt – om det nu går.
  Nja, de där tre tallrikarna la jag nog cirka en halvtimme på. ;)

 2. Musikanta skriver:

  Som konstnär kan man slippa genustänkandet, tycker jag. Hon blir bra mycket sötare utan kläder.
  Din sill- och laxsallad ser ut som klippt ur ett matmagasin. Men så är du ju också estetiskt lagd…
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *