Hårslingor

SVÅRT MEN ROLIGT. Jag klär på figuren igen, med hårslingor. Här ger jag mig riktigt hän åt kitschen. En nymf eller kanske Rået? Jag gillar ju såna. De är sköna för sinne, fantasi och modelleringsverktygen! Men det behövs lite mer volym i håret och nu är leran slut. Jag måste ta av reserverna, för nu har vi tillfälligt slut på firman också.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så länge tålamodet med det här nu varar. När jag fått lite mer ledighet är det ju så mycket jag vill göra och så lite jag räcker till för. Den fria tiden äts nog upp av andra saker också. Det brukar bli så.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hårslingor

 1. Redaktören skriver:

  Ja, det är väl egendomligt? Som pensionär ska man ha så mycket tid att man nästan får långtråkigt. ;)
  Min dator stryker också under ”reservlera” med rödpennan. Man kan ju lägga till i ordlistan med ett musklick, men jag får nog använda ordet fler gånger om det ska bli av.
  Jag tyckte jag skulle ”klä på” figuren. Lite svårare än jag tänkte mig. ”Too much or too little, spoils everything.”
  Ronny

 2. Musikanta skriver:

  Jag har gjort den upptäckten också – ju mer ledigt man har desto mindre hinner man. Hon blir fin med håret – tur att du har reserv-lera hemma! (Datorn gillar inte reservlera. tycker jag ska skriva reservera.)
  Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *