Privat område


JAG VISSTE INTE att en katt ger sig på vesslor. Vår katta är runt tio år också, ingen ungdom längre. Om hon tänkt tillgodogöra sig näringen vet jag inte heller (hon får mat) eller om hon bara vill statuera ett exempel: Alla gnagare i området är hennes!
Jag tycker det var helt onödig blodspillan. Man börjar med en tillrättavisning
och en sån ser inte ut såhär.


Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Privat område

  1. Redaktören skriver:

    Katten är en mästerlig jägare och vi har faktiskt relativt mus- och sorkfritt här. Men när hon fällt en vessla blev jag överraskad. Den kan inte ha varit ofarlig. Inte för en kattunge i alla fall. Kanske var det i skyddssyfte? Hon letar fortfarande sporadiskt efter sin dotter, fast hon bor i Vetlanda sen en vecka.
    Ronny

  2. Musikanta skriver:

    Jag är nog ganska tacksam att jag inte är med katt även om den lilla svarta kattungen är alldeles förtjusande.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *