Jag köpte den!

OM MAN ÄR en höggradigt seriös operakonsument, håller man kanske denna korta opera av Puccini såsom lättviktig, som en parentes i mästarens i övrigt så tunga dramatiska, blodiga och smärtsamt tragiska produktioner. Den här är rolig. En opera buffa? Jag är som tur är ingen höggradigt seriös operakonsument, så jag njuter i fulla drag av det här stycket. Musiken är, som jag tidigare nämnt i det här illustra Magazinet, oemotståndlig. I just den här uppsättningen (jag har sett många olika) är allting på topp: orkester, regi, scen, kostym, ljus, rollbesättning… och timing! Allt blev ett lyckokast av alla på Glyndebourne! Nu äger jag mästerverket på DVD!


Det här inlägget postades i Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *