Schatull

DET TOG BARA fem minuter att hämta upp lådan från garaget, göra plats i bokhyllan och sätta in den i det utrymmet som passade precis. Sen var det bara att skjuta in lådorna som stått travade på golvet nedanför och egentligen skulle tillbaka till garaget. Nu blev det tvärt om och jag har fått ett schatull för mina små verktyg, de där som jag i huvudsak använder häruppe. Bara den lilla manövern var nog att ge mig en oproportionerligt stor vällustkänsla. Ordning och reda! Jag känner mig sporrad att fortsätta med grannhyllorna.


Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Schatull

  1. Musikanta skriver:

    Ungefär lika bra som det blev med mina noter sen jag köpte en Råskog till. Nu har jag den bredvid flygeln och kan plocka ut noterna när jag vill – högaktuella högst upp etc. etc.
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *