Cliffhanger

JAG VILLE GÖRA NÅGOT men kunde inte
komma på vad. Det fick bli en ”cliffhanger”.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Cliffhanger

  1. Redaktören skriver:

    Möjligen var kom bilden till för att bearbeta min egen höjdskräck? Nej jag mår varken bra av att själv befinna mig, eller se andra, på höga riskabla positioner. Figuren i min bild bevarar i alla fall lugnet. ;)

  2. Musikanta skriver:

    Vet du om att bara bilden ger mig ilningar i hela kroppen. Jag lider av höjdfobi och tål inte ens att se på en film på teve där någon hänger i stuprännan med marken 30 m nedanför trots att jag VET att det bara är båg. Det måste vara en bra bild i alla fall som väcker sådana känslor :-).
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *