Fotosession

”Grevinnan”. Primärt utkast.

ETT VÄLBETALT UPPDRAG – ett  porträtt att pryda inbjudan till en av ”grevinnan” planerad bjudning, en ganska speciell soaré. Det innebär förutom en välbehövliga förtjänst, också en möjlighet till en utökad kundkrets och ett uppsving för Gerds fotostudio. Uppdraget sätter såväl hennes kreativitet som (lite senare) hennes överlevnadsinstinkt på prov. Men den incidenten måste jag tills vidare lämna därhän. Hur som helst blev grevinnan förtjust, både över Gerd som person, hennes sätt att arbeta och över resultatet av deras uppsluppna fotosession. Det blev också uppföljande uppdrag.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fotosession

  1. Redaktören skriver:

    Ja Gerd kan sina saker. Och hon är kanske ”manipulativ, på ett förtjusande sätt”, som grevinnan säger i en intervju. Redaktören bara letar, hittar, frågar och skriver. Ju mer som uppdagas, desto mer ”fängslad” blir Redaktören. ;)

  2. Git skriver:

    Ja Gerd verkar kunna sin sak både tekniken med kameran och ljussättning. Dessutom verkar hon kunna ta människor på rätt sätt.
    Detta som jag känner att det handlar om har ju i själva redaktören och tecknare fått mig att känna!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *