Ingen väntar

DET GÅR INTE så särskilt fort, för jag är inte särskilt effektiv. Men effektivitet hör möjligen hemma i arbetslivet och det här är som tidigare sagts, inget arbete utan ett fritidsnöje. Projektet saknar deadline. Ingen väntar på något. Men sidorna blir trots det allt fler.

Att det här tar tid beror också på att nya saker dyker upp hela tiden. Nya spår efter Gerd. Så det är omöjligt att veta hur många sidor som ännu fattas. När jag gör en sån här uppställning för att få överblick, ser texten ut att överväga och jag verkar ligga efter med bilderna. Några är fortfarande bara skissade. Men det ska väl bli balans efterhand. Ibland har jag flera ritdagar efter varandra, ibland skrivdagar. Och ibland inga alls. Det tycker jag känns bra.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ingen väntar

 1. kristina skriver:

  :-)

 2. Redaktören skriver:

  Usch, vilken harang av fula ord! Nej tacka vet jag ”fritidspyssel”.

 3. kristina skriver:

  nä, inte går det fort…men det går
  …ARBETE, ansträngning, möda, energi ,släp, slit, id, knog, sjå, snärj, jobb, strävan, traktan, verksamhet, göra, pensum, sysselsättning, anställning, beställning, uppgift, uppdrag, prestation…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *