Helgarbete

NU ÄR DET GJORT! Ett rum har fått en uppfräschning. Från att ha köpt färg och redskap i fredags eftermiddag, tills förmiddagen idag. Och jag som är mästare på att skjuta saker till morgondagen! Givetvis betalar jag ett högt pris för sån här duktighet. Inte materiellt, men fysiskt. Var tog min spänst och gymnastiska flexibilitet vägen? Tur att vi var två om jobbet!


Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helgarbete

  1. Redaktören skriver:

    Jag bytte faktiskt från ”Prokrastinering” till ”Skjuta saker till morgondagen” innan jag postade. Vet inte varför. ;) Och jag målade faktiskt de stora ytorna. Och högst upp!

  2. Musikanta skriver:

    Tur att en av er två inte är benägen för prokrastinering (har jag lärt mig att det heter). Då skulle det inte bli mycket gjort förutom fina teckningar, har jag förstått. Det var i alla fall du som hade köpt färgen…
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *