Valsöndag

JAG GICK och röstade i förmiddags. Det brukar jag göra. Jag kan inte minnas att jag missat en enda gång.  Jo, kyrkovalen har jag slarvat med, men skärpt mig på sistone. Inte tror jag att min röst kan göra skillnad, men ett är jag ändå säker på: Den skadar varken EU eller landet. Efter att kuvertet min röstsedel stoppats ner i ”valurnan” av en härför utsedd valfunktionär, var resten av söndagen fri att disponera.

En sista lucka har blivit fylld och relativt färdig. Nu kan jag pyssla med versen under kvällen. Sedan är mitt ”epos”, cirka 60 sidor historiskt drama – med rim, faktiskt i hamn. Vad nu det ska vara bra för? Sen måste jag nog skaffa mig ett nytt projekt. (Och det har jag förstås redan börjat spåna över.) Men först kommer en ny arbetsvecka. Det är roligt det med.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *