Bergssluttningen igen

SAMMA BILD som tidigare, fast annorlunda. Förrådet av kulisser och rekvisita ökar något i omfattning och kanske känner jag snart att det börjar stämma bättre med vad jag vill. I alla fall sväller bildfilerna fort här på datorn och jag som inte inte ens börjat på riktigt. Det handlar om många sparade ”kanske-bäst-att-behålla-filer” som bara kommer att ta plats och förvirra mig.
Hur som helst, ett lågtryck rör sig österut in över Hokkaidos inland. Det kan bli oväder (det blir oväder!) och det är snart dags att ta sig an de båda huvudrollerna. Nu vet jag i alla fall vad de heter och anar lite grann om deras personligheter.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bergssluttningen igen

  1. Redaktören skriver:

    Ja, det ligger i alla fall ett litet frö i ”myllan” och har börjat gro. Om plantan ska ta sig är ännu ovisst. Får den vatten och näring så kanske…!

  2. Sven skriver:

    Det ”anas” en spännande berättelse….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *