De’ ska Fan va’ teaterdirektör

ETT TOMT RUM. Scenen, spelplatsen för dramat. Här ska fyllas på med rekvisita, en fondkuliss utanför dörren och kanske lite teatersnö som ska visa hur otätt och dragit det lilla huset är. Ved till spisen ska staplas upp, förvaringskärl för livsmedel, vatten mm och en irori för tekoket. Och så tatamimattan på den upphöjda delen.

En ny exteriör av den lilla hyddan, för scenbyten. Jag tror att jag lätt ska kunna lägga på snö ovanpå. Sen står då fondmålningarna på tur. Bergslandskap, träd, en by som skymtar i dalen?

Drama föresten, vilket drama? Det finns inget drama ännu, bara en vagt viskande idé som jag inte ens kan höra tydligt. Skådespelarna är väl i och för sig redan utsedda (castade?) men produktionen har inte fått något klartecken ännu. Jag, som huvudproducent och ”konstnärlig ledare”, är fortfarande rätt så tveksam till projektet. Det borde åtminstone ha funnits ett manus – men det gör det inte!


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *