Stormnatt IV

SOM ENVÄLDIG HÄRSKARE över mitt eget projekt, kan jag faktiskt låta det lilla värdshusets tak flyga och fara – eller förbli intakt i stormbyarna. Allt efter mitt eget behag. Men det var faktiskt rätt jobbigt att rita det så jag vill inte rasera det i onödan.

Man kan ju tänka sig en något mindre katastrof, som att pappersfönstret brister. Och när storm och iskyla tar sig in i huset finns inte mycket anna att göra, än att krypa djupt under täcket och vänta. Två under samma täcke ger mer värme, sägs det och som värdinna vill madame Sashigawa vara mån om gästens komfort. Hur som helst kommer de stora snömängderna att göra samurajens vidare resa omöjlig. Vägen är oframkomlig för en lång tid framåt.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *