Myndighet

NÄR STORMEN STILLNAT randas en ny dag, full av uppgifter. Gästen har lovat att laga taket, om han bara kan få tag i halm nere i byn och om han kan städsla lite manskap till hjälp. Det bör inte bli alltför svårt, om han hänger på sig svärden och använder sin myndighet som samuraj.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Myndighet

  1. Redaktören skriver:

    Bilderna kan ibland vara tydligare i fantasin än vad som kommer ut på pappret. (Ibland tvärt om.) Roligt om du gillar det som ”händer”.

  2. malmopagen skriver:

    Intressant att se hur berättelsen växer fram med korta texter där man läser in mer än vad som berättas. Det kan inte vara lätt att skapa dessa bilder till fantasin heller. Men det blir fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *