Fortfarande i januari

DET HÄR ”WEBMAGAZINET” som nu går på sitt nionde år, har blivit en aning out of fashion i nuvarande tider med de små vykortsstora skärmformat och korta, rapsodiska budskap som gäller nu. Stationära datorer med rejäla skärmar för personligt bruk, var faktiskt redan på utgång då Inkspots.se etablerades som blogg på nätet.
Jag är också medveten om att innehållet nästan helt spårat in på de egna projekten, vad nu de kan ha för ”allmänt intresse”? Det finns anledningar till det, bland annat det faktum att det blivit mer ”ofritt” att länka till, och publicera vad som helst. Men det är ju egentligen bara bra! Över mina egna saker kan jag själv bestämma vad som ska få synas, och när….Under hösten och förvintern är det således min berättelse om Madame Sashigawa, som varit följetong i ”Magazinet”. Det är ett ”experiment” som försvarar sig själv med att vara ett projekt för att roa mig under ”mörkerperioden”. Det kommer nog att fortsätta medan snö kommer och går och tills tussilago och vitsippa avlöser varandra. Kanske längre?
Och så har jag beslutat att ändå använda min, nu modifierade, bild av banditernas övergrepp på den stackars huvudpersonen, trots att jag själv nyss censurerade bort den. Den har ju ändå betydelse i sammanhanget: Dramat som nu börjar närma sig det skede då struktur och kronologi ska läggas tillrätta. Då ska också flera kompletterande bilder göras. Men det får inte gå för fort. Vi är fortfarande bara i januari.


Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fortfarande i januari

  1. Redaktören skriver:

    Å. Tack så mycket, Malmöpågen!
    Ändå är det här ingen ”actiongrej”. Men när nu bergen också hyste ett rövarband, som slumpen förde till byn, så får jag ju ta med det också. :)

  2. malmopagen skriver:

    Bäste redaktör. Din berättelse blir bara mer spännande för varje inslag du ger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *