Förberedelser

JAG LÄGGER TILL eller byter ut i det gamla manuset, vill känna att jag gör något. Och här tyckte jag ändå att det var påkallat att försöka illustrera madame Sashigawas bestyr i värdshuset lite bättre: Förberedelserna inför det stundande nyårsfirandet. Det trånga och enkla köket underlättar inte precis arbetet, men madame utnyttjar ändå skickligt de möjligheter hon har.

Det här inlägget postades i Tecknat, målat och tryckt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

3 svar på Förberedelser

 1. Redaktören skriver:

  Eftersom jag inte kommit igång ordentligt med det aktuella ’vinterprojektet’ ännu, så passar jag på att komplettera det föregående. Fast egentligen är det ju färdigt. ;)

 2. Musikanta skriver:

  Kul att få träffa madame Sashigawa igen.
  Ingrid

 3. Sven skriver:

  Underbar berättelse och uttrycksfulla bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *