Mera hull!

Lite mera former – sen ska slipmaskinen säga sitt

När vårsolen så generöst lyser in och värmer den större verkstaden, kan man inte bli annat än glad. Nu går det bättre att jobba här där det finns lite svängrum. I väntan på material till annat jobbar jag vidare med min papier-machémadam. Jag har malt upp en sats av Ingrids pappersull och mixat med tapetklister. Det blev en jämn pasta som går bra att breda på med spackeln – eller med händerna.

När den sedan fått ytterligare volymer, ansikte, händer och fötter, och sedan den torkat ska jag grovslipa ytan. Då vill det till att det blir fina dagar så att jag kan stå ute. Det dammar infernaliskt! Medan jag lägger på mer pappersmassa, funderar jag på om jag ska hålla mig till papier-machén, eller om jag ska lägga på ett ”snobbigt” lager utanpå? Akrylharts skulle göra att jag kan ha den utomhus sen.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *