En dag i Dannäs

"Anput" - nästan färdig?

DET BLEV SENT IGÅR, men mina objekt blev klara. Nästan. Lite puts och pynt fattas ännu. Bland annat vill jag berika kragen med lite ”inläggningar”.

Denna Anubis hustru består innifrån och ut av: kycklingnät, grov papiermaché (tidningspapper och klister), papier-machépulver, finspackel och akrylfärg samt guldimmitation.

Klar eller inte – hon fick i alla fall följa med på utställningen i Dannäs idag, liksom en sjöjungfru och sorgebarnet: odalisken ”3-5-7”. Hade slipmusen hållit kanske jag hunnit få fram den rätta finishen, men så ville inte tillverkaren (känt märke med initialerna B & D).

Blottat för envar

Tillsammans med några av mina platta bilder blev avdelningen såhär. Jag har ingen vana av att ställa ut mina alster – det känns fortfarande på något vis som att utlämna sig, att blotta sig. En känsla som både är lite obehaglig och samtidigt spännande. De små pratstunderna med betraktarna hör till kickarna.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *