Vara duktig

Öga

MIN INNEBOENDE, ehuru städse nödbedda energi och dådkraft, har kommit till vitalt uttryck under fredag, lördag, söndag, igår och idag (måndag jobbade jag). Jag har varit verksam! Gamla påbörjade men icke slutförda saker har lyfts upp ur lathetens och vankelmodets jolmiga kärr, fått en bedömande tankestund och därpå ivrig och konkret behandling. Det är klart att det på något vis ska finnas ett obehagligt hot om ris i bakgrunden (som skammen att lämna återbud t ex.) annars blir lättjans och oföretagsamhetens sega rötter  alltför svåra att slita av.

Ett annat öga

Sålunda, på förekommen anledning, avancerar nu några av de många ”ofullbordade” projekten i min verkstad. ”Damen” som tidigare talats om får också sina behandlingar *.
Den förekomna anledningen är ”Bolmendagen 2011”- ett arrangemang kring orterna runt sjön Bolmen, där bland mycket annat också lokala konstnärer och entusiaster som jag, får tillfälle att visa upp oss (eller snarare det vi gör). Dannäs är min egen anknytning och på lördag är det dags! Det är den konkreta anledningen till min ”duktighet”.

Har du möjlighet tycker jag att du ska ta dig en runda genom ett sommarfagert Småland i Bolmentrakten. Mer information om aktiviteterna hittar du på: http://www.bolmensweden.com/wp/?page_id=86

* Slipmusen (se tidigare inlägg) höll inte och nu tänker jag inte försöka laga den mer. Läser du detta och känner till en bra, hållbar slipmaskin med vilken man kommer åt överallt – snälla, meddela mig!

 

Redaktören

 

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Tyckanden & tankar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *