Tu blir en

Assemblerad igen

ATT TA SIG I KRAGEN är inte helt lätt. Min grej är det i alla fall inte. Men ibland gör även jag undantag och kommer till skott. Som med den havererade slipmusen som jag gått och glott på så länge. Jag har känt att jag varken haft råd eller lust att köpa en fjärde mus.
Men nu tog jag fan i hågen och skruvade isär både en tidigare kasserad mus och den sistlidna. Det gick lättare än jag hoppats att komma åt den reservdel jag sökte. ”Plastbenet” var sånär som på färgen, identisk med det som brustit på den gamla musen. Det gick lätt att byta och skruva ihop apparaten igen – det tog en kvart. Det kunde och borde jag ha gjort för länge sen! Men jag är ju som jag är.

Nu ger det sig hur bra den håller, för slipmusen ska gå varm igen.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tu blir en

  1. Redaktören skriver:

    Tycker du det, blir jag glad :D Välkommen till mitt ”klotterblock”!

  2. Anna Asklund skriver:

    Helt suveränt att du börjat blogga!
    En eloge till den grupp som tryckt dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *