Upptagen!

I dunkel tystnad och salig röra.

DEN SENASTE TIDEN har jag varit upptagen. Jobbet på Kinn.com tar en del av min uppmärksamhet. Det är ett roligt uppdrag att svara på kundernas frågor om våra produkter, att informera om tekniker och nyheter i e-postutskick och att hålla bloggen någorlunda ny. Resten av veckorna har fyllts av andra åtaganden som tagit återstoden av orken. Ateljén har vilat i tystnad och mörker. Inget knådande, inget slipande, inget karvande.

Men nu drar det ihop sig. Först en mindre endagsutställning  i Byalagets regi, här hemmavid. Sedan en något större visning i närområdet och slutligen en ”Grand Exposée” i Herrljunga i februari. Jag är inte van vid att exponera mina alster på det viset, jag har faktiskt inte haft en ”riktig” utställning någon gång. Det där med närvaro vid öppningen, cider & jordnötter och finkläderna på alltså. Det gör mig lite nervös. Mer nervös blir jag för att jag inte kommit längre på det halvår som jag varit inbokad. Kanske dags att fokusera på uppgifterna, slå upp porten mot sommarsolen och sätta full fart?

Redaktören

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Upptagen!

  1. Redaktören skriver:

    Tack Lotten! Du gör mig glad! Om jag inte tar helt fel är du i samma ”bransch” ;)

  2. lotten serrander skriver:

    Lycka till med dina utställningar. Det kommer att gå utmärkt. Du gör så fina saker.
    hälsar
    Lotten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *