En någorlunda effektiv dag

HÄR I HUSET håller vi inte styvt på högtidsfirande och en påskdag kan mycket väl bli en dag för verksamhet. Så idag har jag snickrat podier och har nästan behovet täkt. Lägg förresten märke till den relativa ordning i studion. Ätteläggen gjorde en insats härom dagen, sorterade upp verktyg och maskiner och frilade icke oansenliga ytor. Tillsammans bar vi ut brännbart, glas, och metall som inte längre är mig till nytta – samt en del för deponi. Resultatet blev något jag förknippar med spaciös rymd och dessutom, mycket lägligt; ytor att jobba på. Det känns bra inför den sista veckans spurt. Heder och ära åt sonen.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *