Nu får ni komma

DET ÄR DEN 19:e april, den 21:a är det dags att stå till svars. Det är, så när som på en dags puts och fixande på de sista tre pjäserna, färdigt för publiken. Blå Husets nedervåning är ”min” och mina nerver är i dallring.

”La Jétè II” och ”Une sirén fâché” på plats.

Rummet gör verkligen sitt. Det blir något helt annat av ”objekten” i det luftiga Blå Huset, än i studions röra. Till och med mina anspråkslösa alster tycks lyfta till nära nog konstnärlig nivå. Kvar att fixa därhemma är ”Sfinxen” och ”Karon”. Den förstnämnda ska ha en frisyr som passar och det är ett problem – Karon finns inte ens ännu – bara hans båt. Men jag vet ungefär hur han ser ut.

Café Paradiset-sviten i ”kroken”. Snörrät montering med hjälp av ett proffs!

Den 21:a, 22:a, 28:e och 29:e avgör besökarna om jag ska fortsätta, försöka mig på tapetmönster i stället, odla krasse eller kanske inte göra något alls. Ih, hvor er det spædende!

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu får ni komma

  1. Redaktören skriver:

    Tack Ingrid! Lite för mycket vitt i vitt kanske? Men med sol genom fönstren fick jag lite skuggor som hjälp. När det mulnade och skymde satte ”spotarna” lite ljus på sakerna. Så det blev inte så tokigt kanske. :)

  2. Ingrid Bengtsson skriver:

    Jättetjusigt! Läckert med de ljusa färgerna.
    Hälsningar
    Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *