Medicinsk illustration

MÄNNISKOKROPPEN är en ofattbar biologisk konstruktion och en ständig källa till fascination. Under många år har jag haft privilegiet att anlitas för att med teckningar åskådliggöra strukturer och system i våra kroppar, likväl som allt man kan göra för att reparera och återställa funktioner. Våra vackra och sinnrika organ, cirkulationskärl, ben och vävnader har fängslat mig allt sedan anatomiboken i barndomshemmet – den med alla färgplanscherna.
Jag har visserligen trappat ner något på mina tecknaråtaganden, men ingalunda stängt målarlådan för de medicinska illustrationerna! Det skulle nog aldrig gå.

Mer medicinskt:

Redaktören

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Tecknat, målat och tryckt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *