Under*

INTE ETT DUGG HAR HÄNT. Jag har ändå gått så långt att jag försökt köpa mig den hushållsnära tjänsten (att röja i min studio) av en mig närstående yngling. Förhandlingen tycktes faktiskt vara i hamn, men jag gjorde det kanske allra största misstaget i sådana här sammanhang: förskottsbetalning. Intresset för jobbet som redan från början var tämligen svalt, dusören till trots, sjönk förstås snabbt till noll – så fort arvodet var utbetalt. Nu står jag här med alternativen att driva ärendet vidare, hårt, till inkasso om så behövs, eller rent av själv ta hand om min ”byk” – såsom meningen från början var.

*”Under” – som efter ”Före” i tidigare inlägg. Något under finns här inte att tala om. Tyvärr!

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *