Ställa ut

Högt i tak – monumentalt kanske?

JAG ANTOG EN inbjudan om att ställa ut på grannbyns, Bredaryd, kulturdag – den 21:a i ordningen. Det är en begivenhet där olika yttringar av konst, hantverk, musik och annat intressant kan upplevas, lite här och var i hela byn. Det brukar vara annorlunda och väl värt en utflykt. Och i år ska jag vara med. Det blir till att snabbplanera och sedan fortsätta den nya aktiva ”livsstil” som redan satt sin prägel det här året. Fast jag har inte riktigt klart för mig vad jag ska bidra med. Just ny känns något nytt verk mest rätt – gärna något stort. Och möjligen har redan ett tankefrö börjat gro – ett frö som kan spira till en ohygglig massa arbete och stressande. I början av maj, tre månader… Nu gäller det att vara rationell.

Redaktören

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *