Chirurgie plastique

Beklagar ånyo bildvinkeln.

JAG VET INTE varför jag ibland vill slänga mig med franska uttryck här i bloggen. Kanske för att jag lever med en fransyska? Eller för att det låter så tjusigt? (jämför tjirurgi plastick’ med plästick sördjery så märker du skillnaden). Men bry dig inte om franskan, du kan nog språket mycket bättre än jag dessutom.
I alla fall är det plastikkirurgi jag kommer att tänka på när jag jobbar vidare på projektet. Kanske är det en miljöskada från då jag tecknade åt kirurger (plastik- och vanliga), ortopeder, kvinnoläkare m.fl? Jag ser likheter med uppläggen: en ofta långsiktig planering med ingrepp steg-för-steg. I mitt fall gäller det att foga samman och fixera min figur grovt, så att jag sedan kan såga, justera och omforma till det som jag tänkt mig – vilket ännu är några mycket vaga föreställningar. Och det är just detta som är anknytningen: den plastiska omformningen. (Utan fler anspråk på likheter!)

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *