Vag rapport från lathund

ETT STYCKE TILL men inget jättekliv. Snart får jag stuva undan det här ett tag och återgå till mitt andra projekt, silikonformen som fått vänta ett tag på mer tixotropmedel (på Kinn.com går alltid kunderna före*). Men nu har det kommit så det är bara att fortsätta. Dessutom har jag passat på att i god tid lägga in en beställning på mer papier-machépulver också. Jag har bara knappt ett kilo i lager och detta vill jag inte vara förutan när det drar ihop sig till finliret.

*För Kinns kunder är det 2-3 dagars leveranstid som gäller – ofta kommer paketet redan dagen efter. 

Jag kan avslöja att jag hade planer på att göra tre såna här stommar för att bygga mitt verk. Men som den late hund jag är har jag redan börjat tveka inför målsättningen. Men, ”konsten” känner inga genvägar (eller?) utan det är en lång knagglig väg att vandra om man vill åstadkomma något. Så, tre får det bli. I synnerhet som jag nu skrivit det här i bloggen!
För en gångs skull känns det ändå som om tiden ska räcka till. Det är fortfarande bara februari. Men tid är relativt och för lata hundar till och med ett abstrakt begrepp.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *