Kreativ helg i lövsprickningstid

OM DU FICK BYTA ut vardagskraven och de vanliga rutinerna mot något helt annorlunda; till en helg bara var din. En helg då du visserligen arbetar, men med skönt skapande. Skulle du göra det?
Det kan du, här i en Småländsk liten lantby. Här ska du, även om du aldrig gjort det förut, skissa, skulptera, forma och gjuta. Det blir en tuff helg med hårt arbete och du kommer att somna trött till kvällen. Trött men tillfreds!

Om stycket ovan liknar ett utkast till en reklamtext för en helgkurs, så är det just precis vad det är.
Jag får förfrågningar om kurser. Från tidigare deltagare och från andra. Det är klart att jag grunnat på det här. Det är nämligen väldigt roligt att leda en grupp skaparlystna. Men problemet är lokalen.
Lösningen kan finnas – här på nära håll (räknat från Värnamo). Rymliga lokaler och kost och logi. Så vad som återstår är egentligen bara att sätta sig och göra kursplaneringar och räkna. För det ska bli fantastiska helger.
”I lövsprickningstid” är kanske lite för optimistiskt, men man kan ju spåna och pejla lite.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *