Papier-maché-panik

Papier-machédelar tornar upp sig.

EN OMGÅNG TILL. Den tredje och, enligt min diffusa föreställning om det lite större projekt jag är sysselsatt med, sista uppsättningen av papier-machéstommar ligger på tork. Det jag ska göra handlar alltså om en trio, en berömd sådan, som även jag i min förmätenhet tänker försöka mig på. På bara en dryg månad. Så här gäller det att ta vara på tiden och försöka vara rationell.
Här har jag alltså tummat upp pappersull och klister på insidan av formarna. Inte för noga och omständigt, utan ganska snabbt, eftersom jag ändå ska bygga på med mer pappersmassa utanpå.
Annat väntar också på slutförande: sista etappen på i tidigare inlägg nämnd gjutform. Kan jag nu utnyttja dagarna så väl att jag hinner med allt, kommer jag att förvåna mig själv – eller egentligen inte. Jag brukar hinna, när jag måste.

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *