Påskpynt

DET ÄR MENINGEN att det här ska bli påskpynt, något att gjuta i choklad. För att testa och beskriva vårt livsmedelssilikon försöker jag göra ett illustrativt exempel som jag sedan gör en gjutform ifrån – i ”godkänt” silikon. Samtidigt ska jag försöka ligga rätt i tiden med något ”påskigt”. Ägg, harar och sånt känns inte så lockande. Nej hellre en liten figur med famnen full av blommor – eller kycklingar? Det blir nog det senare. Om jag lyckas. Får jag till figuren, ska den också gå att lossa ur formen så småningom. Krymper smält choklad när den kallnar, eller hur är det? Jag får nog se till att hålla mig till minimalismen och skippa en del försvårande detaljer. Om det överhuvudtaget blir någonting?

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *