G – dagens rapport

3g22

1:an och 3:an ska bli ett syskonpar. Tror jag.

SAKTA FRAMÅT. Just nu provar jag armarnas och händernas lägen för att hitta rätt. Sen måste allt få chansen att torka lite mer för att tåla fortsatt påläggning av våt papier-maché. Fler justeringar behövs. Bland annat ska ett ben ska sågas av och böjas fram några cm. Men efter att ha blivit tvungen att hitta på en ”Plan B”, känns nu denna bättre än den vaga ursprungsidén.

Redaktören

Redaktören

Det här inlägget postades i 3-dimensionellt, Papier-maché. Bokmärk permalänken.

2 svar på G – dagens rapport

  1. Redaktören skriver:

    Ja, Bibbi. Det kommer ingen stor ”boquet” från vått papper men en liten fin doft som känns behaglig. För mig i alla fall som gärna väljer det här materialet.
    Nej inte vill jag kalla mig skicklig. Men tack! :) Varje sånt här projekt (och särskilt detta) är fullt av chansningar. Men nu har jag i alla fall etablerat en tydlig bild av vart jag vill nå med det här paret. Det visar sig om det lyckas för mig.

  2. Bibbi Bergkvist skriver:

    Jag kan känna lukten av blöt pappersmassa…. så spännande att få se hur damerna skapas och utvecklas av en så skicklig konstnär (plastikkirurg)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *